Afbeelding
Foto:

Renault 1-2-3 Weken bij autobedrijf Munsterhuis

ENSCHEDE - Een auto is voor velen in meer of mindere mate toch nog steeds een statussymbool. Maar wanneer u kiest voor praktische mobiliteit zijn er ook nog veel leuke opties. Zo is de Renault Twingo momenteel extra aantrekkelijk geprijsd.

De Renault Twingo is compact en praktisch, zeker in het stadsverkeer. Het is voor veel mensen voldoende auto; comfortabel en ruim genoeg voor de dagelijkse trips. De Twingo is ook al vele jaren Renault's bestseller dankzij het gunstige kostenplaatje. De consumentenadvies prijs van een Twingo is op dit moment vanaf € 9.290 euro tijdens de Renault 1-2-3 Weken; een voordeel van 2.500 euro. Dit loopt nog tot en met 18 december.

Economisch gebruik
Een kleinere auto is lichter in gewicht en één van de factoren die meespelen bij de berekening van de wegenbelasting is het gewicht. Hoe lichter het voertuig des te lager is de wegenbelasting. Door het lichte gewicht scheelt het ook in de kosten van de brandstof. Meer gewicht verplaatsen vraagt om meer brandstof, de motor moet tenslotte meer werk verrichten. Verder is de verzekering voor een compacte auto vaak goedkoper dan die van een grote.

Goed advies
Een Renault Twingo is dus voordeliger in aanschaf en gebruik dan een grote auto, zeker met de korting die autobedrijf Munsterhuis u momenteel biedt. Kom langs voor een vrijblijvende proefrit en nadere kennismaking met de Twingo, of de andere scherp geprijsde modellen uit Renault's gamma. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor advies over mogelijkheden van private en zakelijke lease of aanschaf van een bedrijfswagen - Munsterhuis biedt u nu extra veel voordeel op diverse bedrijfswagens tijdens de Renault Bedrijfswagendagen die nog tot en met 30 november lopen.

Kom langs
Autobedrijf Munsterhuis is gevestigd aan de Parkweg 143-149 in Enschede, Goudstraat 31-49 in Hengelo, Ambachtstraat 14 in Almelo en Nijverdalseweg 150 in Rijssen. Kijk ook op: www.munsterhuisrenault.nl