Afbeelding
Foto:

Autowassen in de winter

ENSCHEDE - Het winterweer komt er aan, de temperatuur gaat weer dalen. Het wordt dus tijd om uw auto goed te beschermen tegen winterse weersomstandigheden. Langdurig zout en pekel op uw auto in combinatie met neerslag kan de lak en onderzijde van uw auto aantasten en in een versnelde fase roest veroorzaken. Bereid uw auto dan ook goed voor bij Perfect Carwash.

Wij adviseren bij deze weersomstandigheden te kiezen voor een wasprogramma met minimaal wax, bodemreiniging en bodemwax. Hierdoor blijft de autolak en de onderkant van de auto langer beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf.

Winter wasweken
Profiteer bij Perfect Carwash van de winter wasweken tot en met 7 december 2018! U profiteert van hoge kortingen op de programma's van onze wasstraat en glansstraat. Na het autowassen kunt u gratis ruitensproeiervloeistof -22°C bijvullen (tot een maximum van 5 liter). Op vrijdag 7 december wordt Perfect Carwash Enschede voorzien van discoverlichting en de beste muziek!

Meer info
Volg ons voor dit en meer nieuws op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en onze acties: www.facebook.com/perfectcarwashNL. Meer informatie over de winter was weken vindt u ook op onze website.

Met glanzende groet,

Het team van Perfect Carwash!

www.perfectcarwash.nl