2018 Opel Combo
2018 Opel Combo Foto:

Opel Bestelwagen Besteldagen

HENGELO - Als ondernemer bent u veeleisend. Uw nieuwe bedrijfsauto moet niet alleen betaalbaar en betrouwbaar zijn, maar ook veelzijdig inzetbaar, economisch in onderhoud, representatief en graag ook nog: aangenaam om in te rijden. Momenteel maakt Opel u de keuze wel érg makkelijk tijdens de Bestelwagen Besteldagen.

Tot en met 30 november profiteert u van extra veel voordeel bij aanschaf van uw nieuwe bedrijfswagen.U kiest zelf welke upgrades u wilt; bijvoorbeeld een zwaardere motor of juist liever de om- of inbouw. Dit is ook geldig op de vernieuwde Opel Combo, waar u maar al 2.000 euro aan gratis upgrades ontvangt. Hebt u wat meer te vervoeren? Kies dan voor de grotere Vivaro of de krachtpatser Movano; het voordeel loopt hierbij op tot maar liefst 5.500 euro.

Van of the Year
De vernieuwde Opel Combo won dit jaar al de felbegeerde internationale 'Van of the Year'-award. De jury waardeerde de Combo dankzij het hoge uitrustingsniveau en comfort, in combinatie met uitstekende prestaties op de weg. De Combo biedt geavanceerde dieselmotoren met een vermogen tot 96 PK. De Combo is geheel naar wens samen te stellen voor uw behoefte: enkele of dubbele schuifdeuren, achterklep of dubbele achterdeuren, dakklep en natuurlijk inrichting naar wens. De nieuwe Opel Combo is leverbaar vanaf 13.599 euro ex. BTW/BPM, op basis van de L1H1 1.6 CDTI versie. Natuurlijk is het kostenplaatje ook een bepalende factor in de keuze voor een specifiek model. Wanneer u kiest voor financiering profiteert u momenteel van 5 jaar lang 1,99 procent rente op de financiering.

Kom langs
Autobedrijf Kamp Twente geeft u graag een passend advies voor aanschaf van uw Opel bedrijfswagen, of natuurlijk voor een personenauto! Ook op personenauto's is namelijk nog tot en met 30 november een mooie korting te bedingen met de 'Bepaal 't Zelf' lease-actie. Kom langs aan de Steenzoutweg 16 in Hengelo, Weezebeeksingel 4 in Almelo of kijk voor meer informatie en voorwaarden van deze acties op de website: www.kamptwente.nl