Afbeelding
Foto:

Klassiek advents-kerstconcert

WIERDEN - Op zondag 2 december zal het advents-kerstconcert met het Vocaal Ensemble Cordier plaatsvinden in de Roomskatholieke St. Jan Kerk.

De organisatie van het Advents-kerstconcert is in handen van de Culturele Raad Wierden. Zij besloten het Vocaal Ensemble Cordier uit te nodigen voor een middag klassieke muziek. Het ensemble begon ooit als het Artez-projectkoor. Alle leden zijn dan ook gediplomeerde zangers van de opleiding Docent Zang en Muziektherapie van het ArtEZ conservatorium. Tegenwoordig gaat het ensemble door als stichting met een vaste groep zangers die begeleid worden door projectzangers. Ze zorgen voor muziek uit alle eeuwen met een focus op de Renaissance en hedendaagse klassieke muziek. Ook bieden ze beginnende componisten en compositiestudenten een podium met het ensemble.

St. Jan kerk
De locatie van het kerstconcert is de Roomskatholieke Kerk St. Jan aan de Stationsstraat 20 in Wierden. Aanvang is om 15.30 uur en de entree bedraagt 10,- euro. Kom de eerste zondag van advent in stijl beleven met een prachtig concert klassieke muziek met net Vocaal Ensemble Cordier. Kaartverkoop bij de Primera in Enter, Boekhandel Reterink in Wierden of via www.cultureleraadwierden.nl.