Afbeelding
Foto:

Veilige Wintercheck bij Auto Bleeker Enschede

ENSCHEDE - De winter komt er aan! En in dit seizoen krijgt de auto het zwaarder te verduren. Voor de veiligheid is het daarom verstandig om de auto even goed na te laten lopen. Auto Bleeker Enschede biedt u daarom een scherp geprijsde Wintercheck aan.

De lage temperaturen hebben een grote invloed op veel onderdelen van uw auto. Denk aan bevroren ruitenvloeistof of problemen met de accu. De meeste startproblemen in de winter ontstaan doordat de accu kracht verliest. Auto Bleeker Enschede kan de accu testen, zodat u zeker weet dat alles in orde is.

Veilig op pad
De Wintercheck kijkt natuurlijk ook naar veel andere punten die belangrijk zijn voor de veiligheid en betrouwbaarheid van de auto. Verlichting, remmen en staat van de banden zijn belangrijk, maar ook kijken de technici naar vloeistofniveau's, ruitschade en tientallen andere punten. Zo voorkomt u dat u in de winter langs de kant van de weg komt te staan. Als Carprof-garage mag u rekenen op een vakkundig resultaat van de controle en eventueel noodzakelijk onderhoud.

Maak een afspraak
De Wintercheck van Auto Bleeker Enschede kost slechts 19,95 euro inclusief BTW. U kunt zelf een afspraak maken via www.bleekergroep.nl/enschede/werkplaats/online-afspraak/ om te zien wanneer er nog een dag en tijd beschikbaar is. Auto Bleeker Enschede is gevestigd aan de Boddenkampsingel 2-10. Bel voor informatie met: 088-73 07 529