Afbeelding
Foto:

Suzuki Ignis biedt mobiliteit zonder zorgen

ENSCHEDE - Steeds meer automobilisten kiezen voor private lease. Niet verwonderlijk, want een private lease biedt vele voordelen. En het kan ook verrassend voordelig. Zo zijn er momenteel scherpe leasetarieven voor de Suzuki Ignis.

De Suzuki Ignis is een zeer complete 'ultra compact' SUV, die desondanks een riante binnenruimte biedt. De combinatie van een stoer en karakteristiek design met uitstekende veiligheidsvoorzieningen leverde de Ignis al veel positieve autotests op. De Ignis kreeg een modern uiterlijk met retro-elementen en veel kleurrijke details.

Compact en toch ruim
De Ignis is de lichtste auto in zijn klasse, met een verrassend ruim interieur. Een aangenaam hoge zitpositie, makkelijke instap en comfortabel interieur met hoogwaardige afwerking wisten menig koper over te halen. De Ignis is natuurlijk ook voorzien van de moderne veiligheidsopties die je mag verwachten. Naast de zes airbags, ESP en ABS zorgen innovaties zoals Dual Camera Brake Support ook voor het voorkomen van een ongeluk. Dit camerasysteem ziet naderend gevaar en kan zelf remmen.

Veel te kiezen
De Suzuki Ignis is leverbaar in diverse varianten. Standaard voorzien van de 1.2 DualJet motor, die naar wens gekoppeld kan worden aan de Auto Gear Shift automaat. Ook leverbaar met Suzuki's AllGrip vierwielaandrijving of zelfs als Smart Hybrid. Kopers kunnen ook kiezen uit diverse uitrustingsniveau's, Comfort, Select en Stijl. De prijzen beginnen bij 15.249 euro voor een Ignis 1.2 Comfort. De Ignis 1.2 Select met AllGrip is leverbaar vanaf 18.799 euro.

Private lease
De Ignis is ook leverbaar op basis van een aantrekkelijke private lease. Zo leaset u de Suzuki Ignis nu al vanaf 209 euro per maand. Het voordeel van private lease is dat alle vaste kosten inbegrepen zijn: wegenbelasting, all-risk verzekering, onderhoud, reparaties en pechhulp. U betaalt alleen de brandstof. Autobedrijf Bennie Wilmink vertelt u graag over de mogelijkheden en voorwaarden. Kom langs aan de Westerval 16 in Enschede. Kijk ook op: www.benniewilmink.nl/suzuki