Afbeelding
Foto:

Een Winters Feestje bij 't Niej'nhoes

BUURSE - Op vrijdagavond 23 november houdt Kwekerij en Tuincentrum 't Niej'nhoes een feestelijke avond waar het ultieme wintergevoel centraal staat. Dit winterse evenement heeft alles in zich om helemaal in de sint- en kerststemming te komen.

Midden in het groen in het buitengebied van Haaksbergen vindt u Kwekerij en Tuincentrum 't Niej'nhoes waar u een ruim assortiment aan buitenplanten vindt en terecht kunt voor passende decoratie. Ook worden er workshops gegeven. Daarnaast beschikt het tuincentrum over een boomkwekerij waar diverse planten voor in de tuin worden gekweekt. Jaarlijks organiseert men de Candlelight Shopping, een gezellige winterse winkelavond. Ook dit jaar zal er weer een feestelijke avond plaatsvinden, maar dan onder de naam Winters Feestje en met een vernieuwende twist.

Winters winkelen
Op 23 november kunt u genieten van dit winterse feestje bij 't Niej'nhoes. Tijdens deze feestelijke avond ervaart u het ultieme wintergevoel bij de vuurkorven. Er zullen ook enkele kraampjes staan waar u naar hartenlust kunt shoppen. Bakkerij Ter Huurne zal aanwezig zijn met een kraam vol lekkernijen en ook zal er een kraam met wijnen staan. Tevens zullen er handgemaakte mutsen, sjaals en handschoenen worden verkocht zodat u goed voorbereid de winter in kunt. Ook zal er een speciaal ingerichte schuur zijn waarin u diverse kerstartikelen, aardewerk en decoraties vindt met wel 70% korting.

Activiteiten
Er zullen die avond creatieve miniworkshops gegeven worden op het gebied van winter en Kerst. Denk hierbij aan het maken van boompjes van dennenappels of het maken van een kaarsenstandaard. Daarnaast zal Barista Bob van de partij zijn om de lekkerste koffiecreaties te verzorgen. Deze worden bereid met vers gebrande bonen in een vintage espressomachine. Barista Bob staat bekend om de speciale koffiesoorten die hij aanbiedt zoals een Single Estate Braziliaanse koffie. Helemaal in winterse sferen komen? Kom dan op vrijdag 23 november tussen 18:00 en 21:00 naar het Winters Feestje bij Kwekerij en Tuincentrum 't Niej'nhoes aan de Broekheurnerweg 35 in Buurse.