Afbeelding
Foto:

Women, wait viert 5-jarig jubileum met grote korting

ENSCHEDE - Met trots kijken we terug op het doel dat wij in 2013 voor ogen hadden; Mikken op stoere dames en hippe meiden! En dat is ons tot nu toe gelukt. Ingrid en Heidi zaten bij ons op de praatstoel om te vertellen over het succes én de uitdagingen van hun bijzondere winkel.

De klantenkring is zeer divers: ze komen van heinde en ver, van 11 tot 80+. Elke dag weer zijn de 8 paskamers gevuld en staan er 5 verkoopsters op de vloer. We doen ons uiterste best om een passend advies te geven, nadat we een figuuranalyse hebben gemaakt. Hiervoor trainen we elkaar dagelijks op verkooptechniek, service en assortimentskennis.

Mooie uitdaging
Als zussen begonnen we deze winkel in 2013 en nog steeds leren we elke dag. Niemand heeft ons 5 jaar geleden gezegd hoe je moet functioneren als ondernemer, hoe je als zussen om moet gaan als compagnons en dit dan privé weer los moet zien van elkaar en hoe je werkgever moet zijn en wat daar allemaal bij komt kijken?

Hard werken
Soms krijgen we een opmerking: "jullie hebben het luxe; zondag, maandag en dinsdag gesloten." Was het maar zo'n feest dat het om luxe draait. Om de prijzen zo laag mogelijk te houden voor de klant, doen we de meeste werkzaamheden achter de schermen allemaal zelf! We kopen wekelijks groots in, om de vele klanten tevreden te houden. Regelmatig werken we van 's morgens vroeg tot na middennacht. Dus ook op die gesloten dagen.


Blijf bij jezelf!
Eén ding hebben we geleerd: Wij blijven zo dicht mogelijk bij onszelf! We trekken één duidelijke lijn met betrekking tot regels en voorwaarden en we zijn er van bewust dat we het niet voor iedereen goed kunnen doen! Al streven we wel naar 95%.

Waar staan we voor?
Women, wait staat voor: Niets is duurder dan 30 euro. We leveren maten 34 tot en met maat 52-54. Massaal wordt de collectie iedere week aangevuld. En als kers op de taart: het 'circus' bij de paskamers. Daar zijn we uniek mee in heel Nederland. Geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op 1 december vieren we dit feest samen met alle klanten! Velveweg 69 in Enschede. Nieuwsgierig? Volg ons op Facebook: Women, wait. Wij geven 500 euro shoptegoed weg op onze
Facebook-pagina!