Afbeelding
Foto:

Lotgenotencontact na borstreconstructie

GEESTEREN - Op dinsdag 20 november is van 19.00 tot 21.00 uur in Geesteren een lotgenotenbijeenkomst voor vrouwen die te maken krijgen met borstreconstructie al dan niet als gevolg van borstkanker.

Deze bijeenkomst is voor alle vrouwen uit het oosten van het land die BRCA gen drager en/of (ex) borst kankerpatiƫnten zijn. Als je geopereerd moet worden omdat je borstkanker hebt of als je je borsten preventief wilt laten verwijderen omdat je familiair of genetisch belast bent, kun je ervoor kiezen om je borst(en) te laten reconstrueren door een plastisch chirurg. Een reconstructie kan vaak meteen tijdens de operatie waarin de borst(en) worden verwijderd gedaan worden. Het kan ook op een later tijdstip. De keuze of en wanneer je een borstreconstructie wilt, ligt vooral bij jou. Om te ontdekken wat je wilt en wat voor jou belangrijk is. Ook is het van belang dat je goede informatie krijgt. Deze avond komen lotjes met of zonder reconstructie uit het oosten van het land bijeen om met elkaar ervaring uit te wisselen.

Kom ook
Deze avond word gehouden bij: Herterij Twente, Meijersweg 8, 7678 SH Geesteren. In samenwerking met: Borstkankervereniging Nederland. Bel voor aanmelding of meer informatie met: Tiny Peddemors; 06 22847254. Karin Woudstra; 06 28170800. Marion Nijhuis; 06 23464626 of mail: marion@nijhuishandel.nl