Afbeelding
Foto: Erik Schaddelee

Comedy Express naar Boekelo

BOEKELO - Comedy Express staat erom bekend om de beste cabaret van Nederland te presenteren, maar ook aanstormend talent te promoten. Veel huidige cabaretiers maakten ooit hun debuut op het podium van Comedy Express. De shows staan dan ook goed aangeschreven en garanderen een avond vol humor! Op vrijdag 23 november komt Comedy Express naar 't Verborgen Theater in Boekelo.

De voorstelling in 't Verborgen Theater staat bol van het opkomend talent! De line-up bestaat uit interessante personen met ieder hun eigen verhaal en achtergrond. Oscar Arnold zal het spits afbijten die avond. Zijn autisme weerhoudt hem er niet van om het publiek de nodige lachsalvo's te ontlokken. Kim Schuddeboom kunnen we al kennen van het Cabarestival van dit jaar. Daar vertelde ze over het lesbisch zijn en seks hebben met mannen. De avond wordt afgesloten door grondlegger van de comedy in Nederland en een deel van de Lama's: Martijn Oosterhuis. Sem van den Borne is spreekstalmeester en zal ongetwijfeld zelf ook nog iets laten horen over zijn optreden in een huifkar.

Comedy Express in Boekelo op vrijdag 23 november start om 20.30 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.verborgentheater.nl.