Afbeelding
Foto:

Feestelijke maanden breken aan bij Bistro De Postkoets

HAAKSBERGEN - Bistro De Postkoets luidt de donkere dagen goed in met speciale wildavond op 22 november. Daarnaast zijn er een aantal nieuwigheden waarmee de bistro dit najaar en deze winter zorgt voor sfeervolle en smakelijke avonden. Zo is er een nieuwe à la carte-kaart en een nieuwe gastvrouw.

Om op een goede manier het feestseizoen in te luiden, neemt Bistro De Postkoets zo haar culinaire maatregelen. Van een speciale wildavond tot de nieuwe menukaart voor Kerst, het feestseizoen gaat zeker niet ongemerkt voorbij bij Bistro De Postkoets. Om te beginnen houdt men op 22 november een speciale wildavond waar de gast kan genieten van verfijnde gerechten met het beste van wild als uitgangspunt. Opgeven voor deze avond kan via de website of telefonisch.

Nieuw aanbod
Ook is er een nieuwe à la carte-kaart geïntroduceerd in de bistro waarin alle toppers vanuit eerdere lezersmenu's zijn opgenomen zoals diverse visspecialiteiten en een bavette pulled porc. Tevens is er het niet te kiezenmenu, een luxe verassingsmenu waarbij de gast keuze heeft uit de varianten vlees, vis of een combinatie van beiden. Er is tevens een attentie van wild opgenomen in de nieuwe kaart. Daarnaast is ook het kerstmenu al samengesteld. Hierbij is alles uit de kast getrokken om u en uw gezin smakelijke dagen te bezorgen. Er kan onder andere gekozen worden uit diverse speciaal samengestelde viergangenmenu's. Wilt u de kerstdagen toch liever thuis vieren? Dan kunt u bij De Postkoets ook terecht voor diverse saladeschotels.

Kers op de taart
Wanneer het jaar al weer ten einde loopt kunt u bij De Postkoets ook terecht voor de lekkerste oliebollen, appelflappen en beignets. Dit geheel volgens het traditionele recept van Bakkerij Immerman uit Borne. Als kers op de taart is niet alleen het aanbod bij De Postkoets verrijkt, maar ook het team. Michelle Lansink maakt hier sinds kort deel van uit. Als nieuwe gastvrouw maakt zij de culinaire beleving voor de gast graag compleet. Michelle en Cheffin Amy Schievink zijn nu samen de gezichten van de Postkoets en laten u deze feestelijke maanden graag culinair genieten.