Afbeelding
Foto: Picasa

Bianca Leusink geeft zich bloot

HAAKSBERGEN - De Haaksbergse kunstenares Bianca Leusink geeft namelijk workshops, waarbij ze de deelnemers leert hoe zij hun eigen 'Bianca Leusink' kunnen maken. De eerste sessie wordt maandag 12 november gehouden bij eetcafé De Kornuiten in Haaksbergen.

Ze krijg regelmatig vragen over haar werk. "Hoe doe je dat? Hoe maak je zo'n schilderij?", zegt ze. "In het verleden heb ik daarom weleens workshops gehouden. Maar de laatste jaren kwam het er niet meer van." De reden daarvoor is heel simpel. "Het ontbrak me aan tijd. Ik was namelijk druk met mijn eigen galerie in Ootmarsum die sinds kort is ondergebracht bij Museum Ootmarsum."

Meerdere opties
Na de eerste sessie volgen er meer workshops. Er zijn verschillende data beschikbaar. Ook op zondagmiddagen. Ook is het mogelijk om met groepen deel te nemen. Als groepsarrangement of als teambuilding voor een bedrijf. Op locatie schilderen is ook een optie. Individueel maar ook gezamenlijk. De workshop op 12 november begint om 19.00 uur. Voor informatie kijk op: www.biancaleusink.nl/nieuws.