Afbeelding
Foto:

Enschede Promotie timmert aan de weg

ENSCHEDE - Afgelopen week was het weer een gezellige drukte in Enschede. Steeds meer bezoekers van buiten de stad ontdekken Enschede als gezellige winkelstad. Ook op cultureel vlak heeft Enschede tegenwoordig veel te bieden. Het goed informeren van deze bezoekers is een belangrijk aspect van de stedelijke promotie.

Verreweg de meeste bezoekers oriƫnteren zich tegenwoordig via internet voor ze naar Enschede komen. Zo is de Facebookpagina @stadenschede ook steeds bekender. Een like-campagne in de brede Euregio leverde in een maand tijd 1.450 nieuwe likes op, waardoor Enschede Promotie met een nog grotere doelgroep kan communiceren over al het aanbod in de stad.

Promotie op straat
Na het succes van de Enschede Promotie-bakfiets afgelopen zomer zal deze ook in december weer de straat op gaan. Op zaterdagen en zondagen kunnen bezoekers vragen stellen aan de gastvrije dames die de bakfiets beheren. Zij dienen dan als mobiele vraagbaak over wat, waar en wanneer er van alles te beleven is in de stad. Bezoekers zijn daarnaast natuurlijk ook steeds meer te vinden bij het Tourist Info Punt aan de Langestraat 41.