Afbeelding
Foto:

Gezondheid van binnen, schoonheid van buiten bij Salon de Beauté

ENSCHEDE - Een gezonde en stralende huid; wie wil dat nu niet? Maar soms is je huid niet in optimale staat. Dit kan door veel factoren komen; van je voeding tot je levensstijl. Bij Salon de Beauté in Enschede krijgt u niet alleen een behandeling, maar ook vooral een goed advies.

Hetty van Gemert is op 1 juni 1988 begonnen met Salon de Beauté. Met inmiddels dertig jaar ervaring heeft ze een mooie gave: ze kan precies aan de huid aflezen welke punten aandacht nodig hebben. "Geen klant is hetzelfde. Mensen komen vaak binnen voor een specifiek probleem, maar ik kijk dan naar de dieper liggende oorzaak." Zo zijn veel huidproblemen eigenlijk terug te leiden naar voeding en levensstijl. Een goede gezondheid van binnen vertaalt zich in schoonheid van buiten.

Behandelplan
Wanneer iemand langs komt voor een behandeling is er vaak een specifieke aanleiding. Samen met Hetty stelt u dan een behandelplan op, zowel voor binnen als buiten de salon. Want, u kunt en moet zelf natuurlijk ook iets doen om het mooiste resultaat te bereiken. Welke behandeling het beste bij u past hangt af van uw specifieke wensen. Dit kan uiteen lopen van een relatief simpele behandeling voor een zorgenplekje, of een uitgebreide behandeling met gelaatsmassage waarbij u helemaal tot rust komt.

Huidverzorging en meer
Salon de Beauté biedt optimale huidverzorging voor iedereen; van jong tot oud, man en vrouw. U krijgt een 'passende' behandeling en u kiest zelf de tijd: 30, 45, 60 of 90 minuten. Uiteraard zijn de behandelingen op basis van 90% natuurlijke ingrediënten. De Aromatherapie is 100% natuurlijk, ook voor een make-up advies merk: Couleur Caramel - BIO-gecertificeerd bent u aan het juiste adres. Alles met hoogwaardige produkten die het beste in uw huid naar boven halen.

Moderne salon
Sinds februari 2007 heeft de salon een geheel nieuwe huisvesting gekregen. In de moderne, professionele salon kan de behandeling optimaal afgestemd worden op uw wensen. Hetty volgt regelmatig cursussen en andere bijscholing, om u zo een breed scala aan moderne behandelingen en technieken aan te kunnen bieden. Niet verrassend heeft zij dankzij haar goede adviezen en resultaatgerichte behandeling een vaste klantenkring op weten te bouwen.

Maak kennis
Hetty van Gemert geeft u graag een passend advies voor uw specifieke wensen. Maak een afspraak via 053-432 14 12 of kijk voor meer informatie op: www.hettyvangemert.nl. Salon de Beauté is gevestigd aan de Brinkstraat 333 in Enschede.