Afbeelding
Foto:

Acne: wat kun je er aan doen?

ENSCHEDE - We spreken van acne als poriën met talg, bacteriën en vetzuren verstopt zijn.?Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid: er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Acne komt vooral voor in het gezicht, op de borst en op de rug.

Voor de behandeling van lichte en ernstige acne kunt u terecht bij Neoskin. Huidtherapeut Minke Albrink is gespecialiseerd in acnebehandeling. De behandelmogelijkheden bestaat onder andere uit het reinigen van de talgophopingen en ontstekingen, microdermabrasie, verschillende soorten peelings en lichttherapie. De keuze van de behandeling van acne is afhankelijk van de vorm, de ernst, het stadium en de gevoeligheid van de huid. Dit wordt tijdens het eerst intakegesprek onderzocht en besproken. Daarnaast worden er adviezen meegegeven waarmee u zelf de acne kunt aanpakken.

Verwijzing en vergoeding
Voor de behandelingen van acne en acnelittekens bij Neoskin heeft u geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig, tenzij uw zorgverzekeraar daar om vraagt. De hoogte van vergoeding en de eisen die de zorgverzekeraar daar aan stelt zijn per zorgverzekering verschillend. Acnetherapie valt onder de vergoeding uit de aanvullende verzekering.

Inloopspreekuur
Benieuwd wat Neoskin huidtherapie voor u kan betekenen? In de maanden november en december heeft Neoskin iedere donderdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur inloopspreekuur. U kunt dan vrijblijvend komen met vragen over uw huid en gebruik maken van een gratis huidanalyse!