Afbeelding
Foto:

Nieuwe workshops

HAAKSBERGEN - Op dinsdag 13 november en op dinsdag 20 november vinden er bij het Kulturhus in Haaksbergen workshops plaats. Tijdens de Walk&Talk-workshops word er aan de slag gegaan met werk zoeken. De eerste workshop gaat over gestructureerd solliciteren. De tweede workshop gaat over personal branding.

Mira Besselink geeft een frisse en gestructureerde blik op sollicitaties. Deze workshop kan ondersteunen bij het solliciteren. Vacatureteksten, de brief, het cv en de voorbereiding van het sollicitatiegesprek worden uitgebreid besproken. Daarnaast worden de volgende vragen besproken. Hoe maak je de aansluiting zichtbaar tussen wat jij te bieden hebt en wat er wordt gevraagd? Waar letten recruiters op? En waar kun je op letten bij het onderzoeken of deze functie echt bij je past? Tijdens de workshop word een gestructureerde aanpak aan de deelnemers geleerd, die zij voor elke sollicitatie kunnen gebruiken. Door de gestructureerde aanpak hebben de deelnemers de belangrijkste dingen altijd op een rijtje en kunnen zij daar gerust over zijn. Het laatste uur is bedoeld om te netwerken.

Tweede workshop
De tweede workshop gaat over personal branding door Sheena Kozijn van Carrièrezaken. Ook voor deze workshop is inschrijven al mogelijk. Meer informatie voor deze workshop is te vinden op de website www.hierleerjewat.nl.

Opgeven
Voor de workshop op dinsdag 13 november is inschrijven noodzakelijk. De workshop vindt plaats van 09:30 tot ongeveer 12:30 uur bij het Kulturhus in Haaksbergen. Het Kulturhus in Haaksbergen zit op de Sterrebosstraat 2, waarvan de postcode 7481 DD is. De kosten voor deze workshop bedragen 5 euro per persoon. Aanmelden kan door te mailen naar info@kulturhushaaksbergen.nl, door te bellen naar 053-5730200 of via de website www.hierleerjewat.nl.