Afbeelding
Foto:

All That Jazz door de KEBH

ENSCHEDE - Zaterdag 10 november 2018 nodigt De Koninklijke Enschedese Burgerharmonie (KEBH) je uit voor weer een vernieuwend concert.

De avond zal volledig in het teken staan van Jazz. Deze avond verandert de zaal in een authentiek café met de ouderwets gezellige bijbehorende sfeer en een rode loper. Het ontbreekt alleen nog de rook van een dikke sigaar en sigaretten. Maar dat is toch niet meer van deze tijd! De KEBH neemt je mee terug in de tijd. Zij presenteren die avond 'All That Jazz' onder leiding van dirigent Jos Pijnappel. Leuk om te weten, oorspronkelijk betekent het woord Jazz een 'zeer energieke dans'. De bedoeling van deze avond is dan ook om ieder mee te nemen in een energiek en avondvullend programma. Het grootorkest wordt deze avond aangevuld met combo en 2 geweldige zangeressen, Nadya Bolhaar en Lotte Braam.

Neem een 'kiekje'
Als herinnering aan dit concert kan je tussendoor plaats nemen op een heuse Chesterfieldbank voor een 'kiekje' van deze avond. Veel bekende Jazz hits komen aan bod. Natuurlijk "The King of Swing" van Benny Goodman, maar ook Duke Ellington, Caro Emerald en een klassieker als 'Lil Darlin' mag natuurlijk niet ontbreken. En herinner je je A Night in Tunesia nog?

Kom je ook?
De KEBH heet je graag van harte welkom op zaterdag 10 november 2018 op het Bonhoeffer Collega aan de Van der Waalslaan 35 te Enschede. De zaal opent om 19:30 uur, waarna het concert om 20:00 uur zal beginnen.

Kaarten
Kaarten kunnen gereserveerd worden via: www.kebh.nl/reserveren en kosten €10,50 euro inclusief een drankje. Kaarten zijn ook aan de deur te koop voor €10,50. Reserveer op tijd want op=op.

Social media
Vergeet niet de KEBH te volgen via Facebook voor de laatste nieuwtjes!