Afbeelding
Foto:

Ontdek de herfstcollectie bij Orrsing Schoenmode

HAAKSBERGEN - Bij Orrsing Schoenmode in Haaksbergen zijn kwaliteit én een perfecte pasvorm vertegenwoordigd in een schitterende verzameling van absolute toppers! Kom langs om kennis te maken met de mooie herfstcollectie.

De mooiste schoenmerken voor dames en heren hebben wij voor u bij elkaar gezocht. Van pasvorm tot modieus en trendy. Soms iets eigenwijs maar comfortabel en mooi. Natuurlijk zijn er ook voor de herfst weer veel behaaglijke, waterdichte, stevige schoenen te vinden. Naar wens ook met steunzolen voor een optimale pasvorm en loopcomfort.

Veel nieuws
De diverse merken hebben inmiddels hun herfst- en wintercollecties gepresenteerd, waarvan natuurlijk weer veel modellen in de winkel te zien zijn. Dat een 'schoen voor het seizoen' niet zo degelijk hoeft te zijn bewijzen merken zoals Durea, Loints en Mephisto. Of u nu gaat voor een comfortabele hogere laars tegen de elementen of juist een stijlvolle booty met hakje, er is voor iedere voet en stijl een passende schoen te vinden. Natuurlijk bracht ook Xsensible weer diverse modellen uit naast de bekende Stretchwalker. Zo hebben zij een nieuwe zool uitgebracht die het goed doet bij consumenten die een stabiele hiel zoolplaat nodig hebben en daar door stabieler op de voeten staan, uiteraard met stretch boven werk zodat het soepel blijft aanvoelen. Gabor komt met mooie stoere en toch vrouwelijke laarsjes op plateau zool, ook de sneakers van dit merk zijn niet meer weg te denken in het straatbeeld.

Voor ieder wat wils
Wolky, het merk waar wij "select partner" van zijn, heeft dit jaar weer veel nieuwe modellen en kleuren geïntroduceerd. DL sport kwam met een mooie sneakerlijn in groen/blauw en uiteraard zwart/zilver combi's, met altijd een perfecte pasvorm. Sioux instappers zijn lekker zacht en comfortabel voor op de koude, donkere dagen. Loints brengt in mooie rustige kleuren booty's en bandschoenen, met maillots of dikkere panty's zijn deze de perfecte combinatie voor onder een jurk of rok. Waldlaufer maakt haar collectie compleet door verschillende breedtes en mooi materiaal keuze. De heren collectie van Mephisto is uitgebreid met modische stevige sneakers volop keuze in halve maten en los na te bestellen. Ook nieuw in de winkel is het merk Will Lester; herenschoenen in hoge en lage modellen en boots.

Kom langs
Uiteraard kun je in onze winkel de modellen "live" zien, voelen én passen aan de Spoorstraat 19 in Haaksbergen. We adviseren u graag. Bezoek ook eens onze website www.orrsing-schoenmode.nl