Afbeelding
Foto:

Mountainbiken voor een betere gezondheid in Afrika

TWENTE - Africa Classic is een indrukwekkende zesdaagse mountainbike tocht in Tanzania of Oeganda voor Amref Flying Doctors.


Op zaterdag 10 november om 10.00 uur verzorgt de organisatie van Africa Classic samen met oud-deelnemers uit de regio een Africa Classic Café in Driebergen bij Hotel Bergse Bossen, Traaij 299. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt uitgebreid verteld over de bijzondere ervaringen die de deelnemers te wachten staan.

Over Africa Classic
Naast het avontuur, de fysieke inspanning en de mentale uitdaging, geeft Africa Classic deelnemers de kans een bijdrage te leveren aan de Afrikaanse gezondheidszorg. Zij werven voor deze tocht minimaal €5.000 sponsorgeld ten gunste van Amref Flying Doctors. Deelnemers bezoeken projecten van Amref Flying Doctors en zien met eigen ogen welk verschil hun bijdrage maakt. In de afgelopen 8 jaren is er door de deelnemers al ruim 5 miljoen euro opgehaald voor Amref Flying Doctors.

Informatie
De negende editie van Africa Classic Tanzania vindt plaats van 5 t/m 12 oktober 2019. De Uganda Challenge Edition vindt plaats van 22 t/m 29 juni 2019. Opgeven voor het Africa Classic Café kan via de Africa Classic website. Voor alle vragen kunt u contact opnemen via het mailadres info@africaclassic.nl of u kunt telefonisch contact opnemen via 088-3665435.

Inschrijven
Om mee te doen met een van deze mountainbike tochten kunt u zich inschrijven via de website https://2019.africaclassic.nl/inschrijven. het inschrijven via de site is mogelijk voor beide edities

Afbeelding