Afbeelding
Foto: Picasa

The Marshalls live bij café De Verdieping

HAAKSBERGEN - De Haaksbergse formatie The Marshalls komt zaterdag 3 november live in actie in café De Verdieping.


En dan te bedenken dat bij de oprichting van The Marshalls - intussen een kleine twintig jaar geleden - de muzikanten elkaar ooit plechtig beloofden dat ze nooit zouden optreden in gelegenheden die zouden luisteren naar namen als Zoldertje of Keldertje. Maar door omstandigheden belandden The Marshalls onverwacht toch in café De Verdieping. "Eigenaar Boudewijn te Koppele polste ons. En aangezien het altijd gezellig druk is in dit café en er een prettige sfeer hangt, stemden we ermee in."

Traditie
Het betekende het begin van een traditie. "Iets wat we die eerste keer uiteraard nog niet konden vermoeden", aldus Gerard te Rietmole. "Maar intussen hebben we hier al een keer of tien opgetreden. Omdat de optredens bij De Verdieping telkens weer erg geslaagd zijn, hebben we er dat maar al te graag voor over."

Classicrock
The Marshalls heeft louter classicrock uit voornamelijk de zeventiger, tachtiger en negentiger jaren op het repertoire. Werk van onder meer Status Quo, ZZ Top, Deep Purple, Led Zeppelin, Van Halen, Metallica. En uiteraard de legendarische Australische rockband AC/DC.

Optredens
The Marshalls heeft zo onderhand alle uithoeken van ons land wel gezien. De band speelde op festivals als de Zwarte Cross en in illustere popzalen als de Dru in het Achterhoekse Ulft en 013 in Tilburg.

Informatie
Het optreden begint rond 21.30 uur in café De Verdieping aan de Blankenburg 2. De toegang is gratis.