Afbeelding
Foto:

Slagerij Mark Wagelaar opent vestiging in Enschede

ENSCHEDE - De zaak vol smaak, of ook wel Slagerij Mark Wagelaar, is sinds 12 september een winkel rijker. De slager met aandacht voor wat lekker is, opende recent een winkel aan de Zweringweg 214 in Stadsveld in Enschede. Ook in hier kan men dus nu terecht voor de ambachtelijke specialiteiten en service met een glimlach.

Veel mensen weten Slagerij Mark Wagelaar te vinden als het op lekker en ambachtelijk bereide vleesspecialiteiten aankomt. Of men nu komt voor een lekker stukje vlees voor bij het avondeten of voor een barbecue- of gourmetpakket, bij de slagerij in Boekelo vindt u wat u zoekt. En ook in Enschede kunt u sinds kort terecht bij de slager, op 12 september werd er namelijk een nieuwe vestiging aan de Zweringweg 214 geopend.

Kwaliteit
De slagerij staat voor kwaliteit en de producten worden dan ook vers en ambachtelijk voor u bereid. Zo worden de kant-en-klare maaltijden elke dag vers bereid en hanteert men hoge standaarden als het op de kwaliteit van het vlees aankomt. Zo is men Porc D'Or sterdealer slager. Dit keurmerk garandeert malser varkensvlees van uitmuntende kwaliteit. Tevens heeft men zicht op de herkomst van dit vlees, dit komt namelijk uitsluitend van varkenshouders waarbij het dierenwelzijn erg hoog in het vaandel staat. Zo kunt u zorgeloos genieten.

Divers assortiment
Naast van hoge kwaliteit is het assortiment ook zeer divers. U kunt in de winkel natuurlijk terecht voor uw vlees en vleeswaren, maar ook voor dagverse maaltijden, vleesschotels voor gourmet en barbecue, saladeschotels, warme en koude buffetten en ook voor borrelhapjes bent u er aan het juiste adres. Ook kunnen alle producten online worden besteld. Deze kunnen bij u thuis worden bezorgd of u kunt ze afhalen in de winkel. Ideaal wanneer u een feest geeft en u geen tijd heeft om zelf in de keuken te staan! Zelf eens het uitgebreide assortiment en de service van Slagerij Mark Wagelaar ervaren? Kom eens langs in Boekelo aan de Beckumerstraat 32A of natuurlijk in de nieuwe winkel aan de Zweringweg 214 in Enschede.