Afbeelding
Foto:

Jacky's mode in Enschede viert haar 30-jarig bestaan!

ENSCHEDE – Jacky's mode viert haar 30-jarig bestaan! Jacky's mode is dé modezaak voor dames met een maatje meer.

Het assortiment is verkrijgbaar in de maten 44 t/m 52. Na 30 jaar ondernemerschap in zowel Oldenzaal als Rijssen heeft Jacky's mode haar plek alweer ruim een jaar gevonden in Enschede. En Jacky's mode wil haar 30-jarig bestaan met u vieren! Jacky's mode staat bekend om haar ouderwetse persoonlijke benadering, gastvrijheid, een eerlijk advies en goede kwaliteit kleding. De koffietafel is ook een welkome bijkomstigheid waar even een kopje koffie gedronken kan worden.

Assortiment
Benieuwd naar het assortiment van Jacky's mode? Jacky's mode is heel regelmatig actief op Facebook en post wekelijks een aantal items van de nieuwe collectie. Ook wordt u via Facebook op de hoogte gehouden op het gebied van nieuwe acties en extra openingstijden. Neem gerust een kijkje!

Mooie actie
Jacky's mode verkoopt verschillende stijlen en is om die reden geschikt voor alle dames met een maatje meer. Jacky's mode wil haar 30-jarig bestaan uiteraard vieren en geeft om die reden een sjaal cadeau bij elke kopende klant (deze actie is geldig van woensdag 24 oktober t/m zondag 28 oktober 2018? OP=OP). Laat u verrassen en neem eens een kijkje. U kunt Jacky's mode vinden in de haverstraatpassage 4 in Enschede!