Afbeelding
Foto:

Nieuwe Vitara nu in de showroom bij Bennie Wilmink

ENSCHEDE - In de vorige editie las u al over de introductie van de vernieuwde Suzuki Jimny en Suzuki Vitara. De nieuwe Vitara is inmiddels te bewonderen in de showroom van autobedrijf Bennie Wilmink.

De nieuwe Vitara kreeg een mooie facelift. De nieuwste versie is herkenbaar aan de nieuwe grille met een krachtiger uiterlijk. Ook gewijzigde achterlichtunits en een mooie update van het interieur geven hem weer een frisse look. De compacte SUV is nu leverbaar en te proefrijden in twee motorvarianten: De nieuwe 1.0 Boosterjet levert 112 pk en 170 Nm koppel en is leverbaar in de uitvoeringen Comfort, Select en Stijl. De prijzen beginnen dan bij 21.999 euro. Een handgeschakelde vijfversnellingsbak is standaard, maar optioneel kunt u ook kiezen voor een automatische transmissie en Suzuki's AllGrip-vierwielaandrijving voor goede grip onder uitdagende omstandigheden. Suzuki schonk ook aandacht aan het verbeteren van de passieve en actieve veiligheid; nieuwe toevoegingen zijn onder meer lane departure warning, verkeersbordherkenning en dodehoekdetectie.

Iets meer kracht
De Suzuki Vitara is ook leverbaar met de sterkere 1.4 Boosterjet; 140 pk en 220 Nm koppel. Ideaal wanneer u net wat meer vermogen kunt gebruiken. Deze is standaard uitgerust met een zesversnellingsbak. De prijzen beginnen dan bij 27,499 euro. Autobedrijf Bennie Wilmink laat u graag kennismaken met de nieuwe Suzuki Vitara. Kom langs aan de Westerval 16 in Enschede. Kijk ook op: www.benniewilmink.nl