Afbeelding
Foto:

Leesclub "LeesjeRijk"

HAAKSBERGEN - Vanaf vrijdag 2 november wordt bij Kulturhus Haaksbergen weer gestart met de leesclub "LeesjeRijk" waarin u samen met anderen leest in gemakkelijke Nederlandse taal. U leest Nederlandse boeken en artikelen uit kranten en tijdschriften en praat hierover met elkaar.

De leesclub wordt georganiseerd binnen het Taalhuis en is bedoeld voor volwassenen met Nederlands als tweede taal (NT2). U wordt begeleid door twee gespreksleidsters die helpen het gesprek aan te gaan en die moeilijke woorden uitleggen. Zo werkt u op een ontspannen manier aan uw uitspraak, woordenschat en tekstbegrip.

Informatie
De leesclub komt acht keer bij elkaar (wekelijks) en gaat van start op vrijdag 2 november van 9:15 tot 10:45 uur. De kosten zijn € 10,-.

Als u mee wilt doen aan deze cursus, meld u dan uiterlijk donderdag 1 november aan via het aanmeldformulier dat verkrijgbaar is bij de receptie van het Kulturhus. Inschrijven kan ook via de website www.hierleerjewat.nl of telefonisch via het nummer 053-5730200, vraag naar Danielle Bekkers..

Kulturhus
Kijk voor alle activiteiten, cursussen en workshops die plaats vinden bij het Kulturhus op de website www.kulturhushaaksbergen.nl