Afbeelding
Foto:

Losser zoekt dé vrijwilliger

LOSSER - Dit jaar gaat de gemeente Losser weer op zoek naar dé vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie van het jaar. In Losser zijn veel mensen betrokken bij vrijwilligerswerk. Vele organisaties niet alleen in sport maar ook in welzijn en cultuur kunnen zonder vrijwilligers niet draaien.


Kent u iemand of een organisatie die zich bijzonder voor zijn of haar noabers inspant. Meld deze dan aan zodat wij ook tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst enthousiaste vrijwilligers in het zonnetje kunnen zetten.

Wethouder Anja Prins: "Wij weten dat Losser een groot aantal vrijwilligers heeft. Zonder hun goede werk zouden veel organisaties niet al die extra activiteiten kunnen doen. Zij zijn als het ware het cement in de samenleving. Met deze prijs willen we onze waardering uitspreken voor alle vrijwilligers. Hierbij roep ik iedereen op de die mensen of die organisatie in de buurt die je deze prijs gunt daarvoor op te geven."

Aanmeldingsprocedure
Inwoners van Losser of organisaties kunnen een vrijwilliger, groep vrijwilligers of vrijwilligersorganisaties aanmelden voor deze prijs. Er is hiervoor een speciaal aanmeldingsformulier, dat op de site staat en bij het gemeentehuis af te halen is. Het aanmeldingsformulier moet voor 7 december 2018 bij de gemeente Losser ingeleverd zijn. Inleveren kan bij de balie of via de mail: k.suthof@losser.nl. Een selectiecommissie verzamelt de nominaties.

Bekendmaking
Een jury bestaande uit vijf personen uit Losser buigt zich over de nominaties en wijst de winnaars aan. De uitreiking van de prijs van de vrijwilliger en groep vrijwilligers of vrijwilligersorganisatie van het jaar vindt jaarlijks plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie.