Foto groter om passend te maken.
Foto groter om passend te maken. Foto: Steef Alblas

Gebroeders Van der Meij: experts in winterbanden

ENSCHEDE - De Gebroeders Van der Meij zijn al jaren een begrip in de regio Twente en daarbuiten als het op goed bandenadvies en auto-onderhoud aankomt, in november bestaat het bedrijf al weer 12,5 jaar! Nu we langzaam weer de donkere en koude dagen ingaan, komen de winterbanden weer aan bod. Bij de Gebroeders Van der Meij kunt u op dit gebied rekenen op uitgebreid advies en een goede service. Zo zijn u en uw auto goed voorbereid op de winterse dagen.

Winterbanden bieden meer veiligheid op de weg tijdens de wintermaanden. Dit voorkomt ongelukken en vergroot de veiligheid van u en uw medeweggebruikers. Door het juiste profiel en meer grip is het gemakkelijker om de auto stabiel op de weg te houden tijdens winterse weersomstandigheden. Dit verkleint de kans op aanrijdingen en slippartijen aanzienlijk tijdens de wintermaanden, een stuk veiliger dus!
Bovendien zijn winterbanden in veel Europese landen wettelijk verplicht tijdens de wintermaanden en riskeert u een boete als u rijdt met zomerbanden. Omdat het Nederlandse weer onvoorspelbaar kan zijn, is nu de juiste tijd om Van der Meij te bezoeken voor een bandenwissel.

Ruime keuze
Gebroeders Van der Meij hebben een omvangrijke expertise opgebouwd op het gebied van banden, velgen en bijbehorende accessoires.De voorraad is zeer uitgebreid en wordt continue up-to-date gehouden. Zo is er in mei een nieuw pareltje onder de winterbanden gelanceerd door Vredestein: de Wintrac Pro. Deze kwam als beste uit de test in de Auto Bild-test 2018 en is tevens bij de Gebroeders Van der Meij verkrijgbaar. De medewerkers kijken graag met u welke band het best bij uw auto en uw wensen past. Zo rijdt u veilig en wel de donkere dagen tegemoet! U vindt Gebroeders Van der Meij aan de Lonnekerbrugstraat 80 in Enschede.