Afbeelding
Foto:

Auto Maikel breidt uit en trakteert!

ENSCHEDE - Al ruim 18 jaar is het autobedrijf een begrip in Enschede en velen weten Auto Maikel dan ook te vinden. Door de toenemende vraag was er extra mankracht nodig in de zaak en dus is Auto Maikel sinds kort uitgebreid met een nieuwe medewerker. Om dit te vieren geldt er in november en december een leuke actie bij het autobedrijf.

Voordat Maikel Kooistra in 2000 begon met zijn autobedrijf, had hij reeds veel ervaring opgedaan bij verschillende autobedrijven. Het autovak kent voor Maikel dan ook niet veel geheimen en hij besloot dan ook zijn eigen bedrijf Auto Maikel op te richten. Samen met zijn echtgenote Ria bouwde hij het bedrijf uit tot een begrip in Enschede. Of u nou komt voor een nieuwe of gebruikte auto, een reparatie of onderhoud aan uw auto, een APK of een passende financiering, op Auto Maikel kunt u rekenen. In de showroom vindt u een diverse autocollectie, met name jong gebruikte occasions. Maar ook voor een nieuwe auto bent u er aan het juiste adres.

Uitbreiding team
En dat adres weten steeds meer mensen in de regio te vinden. Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen, is er een nieuwe medewerker aangenomen: Björn. Björn is 42 jaar en heeft een passie voor het autovak. Hij is leergierig en streeft ernaar elke dag nog beter te worden in zijn vak. Om de uitbreiding te vieren, geeft Auto Maikel in de maanden november en december bij aankoop van een auto een waardebon voor twee personen van Paddy's cadeau. Deze is te besteden aan de weekspecial. Zo rijdt u goed het najaar in en begint u ook nog eens smakelijk aan het seizoen. Kennismaken met het aanbod bij Auto Maikel? Loop eens binnen aan de Schietbaanweg 18a in Enschede.