Afbeelding
Foto:

Bent u de schrijver die wij zoeken?

TWENTE - DWF Mediamakers is op zoek naar correspondenten! Hebt u een grote interesse in lokaal nieuws? Weet u precies wat er speelt in uw wijk? Bent u de schrijvende kracht die uw lokale vereniging graag wil promoten? Wij maken graag kennis met u.

Voor de Hart-kranten zijn wij op zoek naar correspondenten door heel Twente die graag unieke verhalen en lokaal nieuws aan willen leveren. Daarnaast zoeken wij ook schrijvers die over specifieke thema's willen schrijven zoals lokale sportactiviteiten, gezondheid, huis en tuin, autonieuws en politiek. Het betreft hierbij werk op vrijwillige basis.

Stuur een artikel in
Bent u geïnteresseerd om voor ons te schrijven? Stuur dan een proefartikel in van circa 250 woorden over een onderwerp naar keuze. Wij nemen dan contact met u op om de specifieke mogelijkheden te bespreken. U kunt een email met artikel en uw persoonsgegevens sturen naar: petra@dwfmediamakers.nl. Wilt u zich oriënteren op onze werkzaamheden en de kranten? Kijk dan voor meer informatie op www.hartkranten.nl