Afbeelding
Foto:

Nieuw in Enschede: Urban4Kidzfestival

ENSCHEDE - Het nieuwe Urban4Kidzfestival is toegankelijk voor alle leeftijden en speciaal gericht op de jonge doelgroep. Urban4Kidzfestival wordt gehouden op het terrein van Vliegveld Twenthe op zondag 11 november.

De jonge bezoekers worden verwend met een line-up die helemaal is gericht op de "next generation". Met optredens van onder andere Boef, Famke Louise, Stuk TV en Jack $hirak. Dit festival is dan ook de kans om deze (YouTube) helden in levende lijve te ontmoeten! Op het Urban4Kidzfestival zijn alle leeftijden welkom en is er speciale aandacht voor de jonge generatie!

Selfies, patat en ijs
Fans kunnen met hun idolen selfies nemen, genieten van spetterende optredens en even uitrusten met een patatje of softijs. Het Urban4Kidzfestival werd dit voorjaar voor het eerst gehouden in het Brabantse Oss. Het bleek een succes met ruim 9000 kinderen die het festival samen met hun ouders bezochten. Enschede mag het festival volgende maand verwelkomen.

Vliegveld Twenthe
Hangar 11 op het terrein van Vliegveld is op zondag 11 november the place to be! Kaarten zijn te koop voor slechts 10,- euro per stuk (exclusief servicekosten) en kunnen besteld worden via www.urban4kidzfestival.nl. Uiteraard tot de voorraad strekt, want op = op! Wees daarom op tijd met het bestellen van tickets om gegarandeerd te zijn van toegang tot dit spetterende festival!

Line-up
Het festival wordt een waar spektakel met optredens van de meest populaire artiesten onder de jongste generatie: Stuk TV, Jack $hirak, Dave Darlin, Mc Lou-E, Boef en Famke Louise.

Afbeelding