Afbeelding
Foto:

Bio Groentepakket Oet Twente!

BORNE - Vertwenz (in Borne) bezorgd biologische groente- en/of fruitpakketten in stedelijk Twente, van Wierden tot Oldenzaal en Enschede.

Zoveel mogelijk uit Twente en van het seizoen. Elke week een vers en gevarieerd pakket met groente/fruit. Zowel voor kleine als grote huishoudens. Zonder fratsen, dus stoppen of even niet kan zonder een opzegtermijn. Zo smaakvol is Twente. De natuur is niet gek, maar wij wel eens. Eten van het seizoen geeft je precies wat je nodig hebt. In de zomer veel bladgroenten en in de winter meer koolsoorten en daar tussen verschillende overgangsgroenten. De natuur heeft het prima geregeld voor ons. De drie Twentse biologische groentetelers ook. De Witte Raaf (Denekamp), Bietenrood (Rossum) en de Viermarken (Enschede) leveren wekelijks biologische en verse groenten aan ons. Het hele jaar door en elk seizoen weer andere smaakvolle bio groenten.

Twents product
Nu de weersverwachting is dat het koeler wordt en de dagen korter, is de groenteverwachting dat er nog voldoende te oogsten is. Want er staat nog genoeg in de volle Twentse grond of in de koele winterschuren. Mag ik even losgaan? Pompoenen, wortels, pastinaak, veldsla, winterpostelein, prei, zoete aardappel, appelwortel/yacon, palmkool, boerenkool, spruiten, witte- en rode kool, uien, andijvie, groenlof, rode-, gestreepte- en rode bieten, spitskool. Ik ben niet volledig maar er is genoeg om in de herfst en winter wekelijks een gevarieerd groentepakket samen te stellen. En mangs dow d'r wat bie van de biologische groothandel om de variatie nog wat te vergroten.

Variatie
Zelf kun je nog meer variatie aanbrengen door eens wat anders te doen met een groente. Bijvoorbeeld wat kan ik met pastinaak? Pastinaaksoep, pastinaak pureƩ, pastinaakchips, pastinaak uit de oven, gestoofde pastinaak of gewoon gekookt. Lekker in combinatie met rode bieten, zoete aardappel, appel, winterpeen, peterselie, bieslook, salie. De meeste herfst- en wintergroenten kun je bakken, stoven, koken, stomen, smoren, roosteren en verwarmen in de oven. Ontdek de variatie in het groentepakket en de kok in jezelf. Wekelijks verse, biologisch, lokale en lekkere pure groenten, zo van het land in jouw groentepakket? Vertwenz wenst je nog veel smakelijke en gezonde maaltijden. Waarom zou je het niet eens proberen? De bezorging aan huis is gratis en je kan stoppen wanneer je wil. Geen fratsen, want daar houden wij zelf ook niet van Kijk ook op www.vertwenz.nl