Afbeelding
Foto:

Euregio Grens(z)markt in Buurse zondag

BUURSE - Zoekt u voor komende zondag, 14 oktober, nog een leuk uitje? Bezoek dan eens de altijd gezellige Euregio Grens(z)markt in Buurse!

Van 09.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom bij deze gezellige braderie en vlooienmarkt op het terrein van ter Huurne Hollandmarkt, Alsteedseweg 64, 7481 RZ in Buurse.

Veel te koop
Er zijn weer veel kramen waar allerlei spullen te koop zijn. Het gaat dan om nieuwe handel zoals dames-, heren-, baby- en kinderkleding, schoenen, ondergoed, sieraden, horloges en nog veel meer. Verder komt er een grote stand met houten buitenmeubilair, zoals tafels, stoelen, banken, hekwerken, etc.

Particuliere verkoop
Verder zijn er ook veel particulieren die hun eigen overbodige spullen verkopen in de kramen. Bijvoorbeeld overtollige huisraad, klein antiek, verzamelingen, boeken, platen en meer.

Kom ook
De toegang tot de markt, het parkeren en de speeltuin zijn gratis. Er zijn ruim 750 parkeerplaatsen beschikbaar. Voor de particulier zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Info/aanmelden: Tel: 06 26 222 593 of info@rezimarkten.nl