Afbeelding
Foto:

Service bij Orrsing Schoenmode

HAAKSBERGEN - Als uw "Select Wolky dealer regio Achterhoek / Twente" zijn we bij Orrsing Schoenmode weer lekker bezig met de verkoop van Wolky's mooie najaar- en wintercollectie 2018-2019. Al velen hebben de weg naar onze nieuwe winkel in Haaksbergen al weten te vinden.

Uiteraard brengen wij ook dit seizoen weer volop Wolky's met verschillende breedte maten, altijd met uitneembaar voetbed en verschillende stijfheden in de loopzolen, dit op wens van de podologie en orthopeden. Vraag hierna bij uw steunzool leverancier.

Goede pasvorm
Goed passende schoenen zijn belangrijk voor u voeten, velen denken nog dat ook een slappe schoen voor steunzolen geschikt is. Dit zorgt er echter voor dat de steunzool niet optimaal zijn werk kan doen, waardoor het gewenste resultaat uitblijft. Dus zorgen wij voor passende stijfheden in de verschillende loopzolen. Lukt het niet met een paar Wolky's, dan zijn er nog meerdere merken bij ons in de winkel die u kunt passen. Wij leveren Wolky's uiteraard in vele kleuren, zodat er altijd een passende schoen te vinden is voor uw persoonlijke stijl! Orrsing biedt naast Wolky natuurlijk ook een grote diversiteit aan andere merken aan. De mooiste schoenmerken voor dames en heren hebben wij voor u bij elkaar gezocht. Van pasvorm tot modieus en trendy. Soms iets eigenwijs maar comfortabel en mooi. Bij de dames onder meer Durea, Loints, Waldlaufer, Gabor en Christina Capo. De heren genieten van Brunotti, Will Lester, Lorenzi en Gry Sport.

Kom langs
Wij zien u graag in onze winkel voor passend advies. Orrsing Schoenmode zit aan de Spoorstraat 19 in Haaksbergen. Bel voor informatie met: 053-30 32 670. Kijk ook op: www.orrsing.nl

Afbeelding