Afbeelding
Foto:

Pak storende huidoneffenheden
veilig en effectief aan!

ENSCHEDE - Na de zomer is het de ideale tijd om storende huidbultjes, pigmentvlekken, vaatjes of andere huidaandoeningen te behandelen. Minke Albrink is huid- en oedeemtherapeut en heeft haar praktijk Neoskin gevestigd aan de Deuringerstraat 23D in Enschede.

Voor een groot aantal huidaandoeningen en huid verbeterende behandelingen kunt u bij haar terecht, zowel medisch als cosmetisch.

Huidoneffenheden
Naarmate de jaren verstrijken en we regelmatig aan zonlicht blootgesteld worden, kunnen er plekjes en vlekjes op de huid verschijnen. Deze zijn soms cosmetisch ontsierend en kunnen bijzonder storend zijn. Voorbeelden hiervan zijn pigmentvlekken, melasma, ouderdomsvlekjes en wratjes, maar ook bloedvatafwijkingen zoals couperose. Daarnaast verliest de huid door blootstelling aan UV-straling sneller haar elasticiteit, waardoor fijne lijntjes en rimpels ontstaan.

Effectieve behandelingen
Huidoneffenheden kunnen vaak eenvoudig en snel verwijderd worden zonder dat er littekens achterblijven. Doeltreffende methodes om ongewenste vlekjes te verwijderen zijn licht- en lasertherapie, coagulatie of een peeling. Dit soort behandelingen geven vaak snel een goed resultaat. Vooraf aan de behandeling vind altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek kan de huidtherapeut de huidaandoening beoordelen en een passend behandelplan voor u opstellen. Zo weet u precies hoe zij u kunnen helpen met uw specifieke situatie.

Inloopspreekuur
Bent u benieuwd wat Neoskin huidtherapie voor u kan betekenen? In de maanden november en december heeft Neoskin iedere donderdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur inloopspreekuur. U kunt dan vrijblijvend komen met vragen over uw huid en gebruik maken van een gratis huidanalyse!

Meer informatie
Neoskin Huidtherapie, Oedeemtherapie en Laserbehandelingen. Gevestigd aan de Deurningerstraat 23-D; 7514 BC in Enschede. Bel voor informatie met +31 53 569 9834, mail info@neoskin.nl of kijk op de website: www.neoskin.nl