Afbeelding
Foto:

Auto wassen bij Perfect Carwash

ENSCHEDE – Duurzaam autowassen, waterdicht de beste oplossing.
Het zelf wassen van de auto: voor sommige mensen een plezier, voor zichzelf als mede voor hun stalen ros, en voor anderen een regelmatig terugkerende vervelende klus. Een alternatief is om gebruik te maken van een professionele autowasgelegenheid.
Dit heeft niet alleen als voordeel dat je niet zelf hoeft te zwoegen, maar het levert ook een substantiële bijdrage aan een beter milieu.

Recycling
Tijdens het wasproces wordt er gemiddeld 450 liter water per auto verbruikt. 95% van dit water wordt gerecycled hier gaat een geheel door Perfect Carwash zelf ontworpen recycleproces aan vooraf. Grote bassins onder de wasstraat worden gebruikt om het gebruikte waswater tot rust te laten komen zodat vuildeeltjes kunnen bezinken. Tijdens dit proces gaan bacteriën de vuildeeltjes te lijf waardoor het water op biologische en natuurlijke manier gezuiverd wordt. Na dit proces wordt het water gefilterd en is het klaar voor de volgende wasbeurt.

Doggywash
Dierendag is weer in zicht en dit jaar besteden wij hier extra veel aandacht aan. Aanstaande 1,2 en 3 oktober hebben wij bij onze vestigingen van Perfect Carwash in Enschede , Gronau en Haaksbergen naast onze autowasstraat een hondenwasstraat. Iedere hond is welkom en mag gratis de Doggywash in. De Doggywash is geopend van 08.00 tot 20.00 uur. Het is een uitkomst voor hondenbezitters die in een handomdraai een schone, droge hond willen, zonder vieze badkamer! Omdat deze dagen geheel in het teken staan van aankomende Dierendag, zullen er ook gratis goodiebags uitgedeeld worden namens dierenspeciaalzaken uit Enschede, Gronau en Haaksbergen.

Met glanzende groet,
Het team van Perfect Carwash!
www.perfectcarwash.nl