Afbeelding
Foto:

Auto Bleeker Enschede sterk ?in jonggebruikte occasions

ENSCHEDE - Wanneer u op zoek gaat naar een jonggebruikte auto zijn er veel mogelijkheden. Maar zomaar een tweedehandsje kopen op internet is niet zonder gevaren. Bij Auto Bleeker Enschede koopt u altijd een betrouwbare occasion met bijbehorende service, voor vele zorgeloze kilometers.

Auto Bleeker Enschede biedt een ruim assortiment van de beste occasions aan; veelal ingekocht van de eerste of tweede eigenaar. Zo bent u altijd zeker van een goed onderhouden auto waar een belangrijk stukje afschrijving al vanaf is.

Hulp met zoeken
Omdat u als klant wellicht op zoek bent naar een specifieke auto kunt u ook goed gebruik maken van Auto Bleeker Enschede's uitgebreide netwerk. Zo kunnen zij naar wens ook zoeken naar een specifieke auto, van alle merken en alle jaartallen. Er zitten ook altijd wisselende auto's in de pijplijn, zoals bijvoorbeeld inruil.

Betrouwbaar
Wanneer u een occasion koopt bij Auto Bleeker Enschede is deze standaard onderworpen aan een uitgebreide inspectie en vloeistoffencontrole, voorzien van APK, een schoonmaakbeurt binnen en buiten en natuurlijk een gratis tenaamstelling en en 1 jaar Europese Mobiliteitsgarantie.Naar wens is tegen een meerprijs ook een uitgebreide onderhoudsbeurt met 6 maanden Bovag-garantie te nemen. Zo kunt u zorgeloos de weg op. Vraag naar de specifieke voorwaarden. Kom langs?Auto Bleeker Enschede is gevestigd aan de Boddenkampsingel 2-10 in Enschede. Kijk ook op: www.bleekergroep.nl/enschede