Afbeelding
Foto: Bon Boys Haaksbergen

Bon Boys hebben zin in een spetterend seizoen

HAAKSBERGEN - Het nieuwe seizoen bij de Bon Boys in Haaksbergen komt al goed op gang. Volgend weekend speelt het eerste elftal de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen, wat de club niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan.

De lagere elftallen zijn inmiddels ook volop aan het trainen en strijden, maar de eerste thuiswedstrijd van de hoofdmacht blijft toch bijzonder. De mannen treffen komende zondag op eigen veld de hoofdmacht van Barbaros 1. Voorafgaand aan de wedstrijd zal ook de nieuwe hoofdingang feestelijk in gebruik genomen worden. De nieuwe hoofdingang werd gerealiseerd door vele vrijwilligers en met dank aan diverse sponsoren die tijd en materialen beschikbaar stelden. Zonder hen was de realisatie van de nieuwe ingang van sportpark De Greune in zo'n korte tijd niet mogelijk. De Club van 100 spreekt dan ook zondag zijn grote dank uit richting alle betrokkenen. Zeker in tijden van landelijk teruglopende vrijwilligersaantallen is Bon Boys zeer blij met hun tomeloze inzet. Op sponsorgebied valt ook nog te noemen dat de club een 3-jarige overeenkomst gesloten heeft met Polidirect Klinieken als shirtsponsor van de eerste selectie. Afgelopen zondag werd het nieuwe shirt uitgereikt aan de eerste selectie. Aanvoerder Gerben Jacobs nam dit in ontvangst bij het uitduel tegen Columbia. (Foto: Bon Boys)

Openingsparty
Na hopelijk een succesvol treffen tegen Barbaros staat in de kantine een gezellige openingsparty op het programma om het seizoen echt goed te openen. Compleet met muzikale omlijsting door Robert Pater.