Afbeelding
Foto:

Vortkamp Occasions met autoshow op Stadfest in Gronau

ENSCHEDE/GRONAU - Vortkamp Occasions laat veel mensen uit de regio kennismaken met de voordelen van een Duitse occasion. Afgelopen weekend was het bedrijf ook van de partij bij het Stadtfest in Gronau waar hun aanbod te bewonderen was op de autoshow van het festival.

Van 14 tot en met 16 september vond het jaarlijkse Stadfest van Gronau plaats. Er was een braderie, diverse kraampjes met lekkere versnaperingen, een modeshow, muziek en ook was er een autoshow. Hier showde Vortkamp Occasions haar aanbod van nieuwe en gebruikte Duitse auto's. Te midden van de feestvreugde kon men advies krijgen onder het genot van een hapje en een drankje. "Het Stadfest van Gronau trekt ieder jaar weer veel Nederlanders, deze laten wij graag kennismaken met de voordelen van een Duitse auto", vertelt Niels Harmelink van Vortkamp Occasions.

Duitse kwaliteit
Bij Vortkamp Occasions vindt u kwaliteitsoccasions van Duitse merken als Volkswagen, Audi en Seat. Het voordeel van een Duitse auto is dat ze vaak rijker zijn uitgerust dan de Nederlandse standaard auto's. Ook is het aanbod groter en zijn de modellen vaak relatief goedkoper. Vortkamp Occasions is daarnaast servicepartner voor de merken Volkswagen, Volkswagen bedrijfswagen, Audi en Seat, hierdoor is de klant verzekerd van een totaalpakket aan service. Transparantie is een groot goed bij Vortkamp Occasions en dus komt u als klant niet voor vervelende verassingen te staan. U vindt Vortkamp Occasions aan de Midzomerweg 3. Loop gerust binnen of bel 053- 7400260 voor vragen en/of advies.