Afbeelding
Foto:

Hek BV wapent uw auto tegen gehaaide dieven

ENSCHEDE - Het lijkt een mooi foefje om het leven van de automobilist een stukje makkelijker te maken: een keyless entry-systeem. Dieven zijn echter gehaaid in het hacken van deze systemen. Gelukkig biedt Hek BV de juiste beveiliging.

Bij een keyless entry-systeem hoeft de autobezitter niet meer op een afstandsbediening te drukken om de auto te ontgrendelen, maar ontgrendelt de auto zichzelf automatisch zodra er zich een autosleutel op korte afstand van de auto bevindt. Klinkt lekker makkelijk, echter delen dieven deze mening ook. Zij zijn namelijk in staat om met een apparaatje het signaal van de autosleutel op te pikken en te verlengen, zo kunnen ook zij de auto openen. Om uw auto tegen deze zogenaamde relay attack te beschermen, kan een startonderbreker of een alarmsysteem met eigen autorisatie worden gemonteerd. Eigen autorisatie wil zeggen dat het beveiligingssysteem onafhankelijk werkt van de keyless functies van de auto en dat deze met aparte afstandsbediening moet worden uitgeschakeld. Hierbij is een beveiligingssysteem met eigen autorisatie nog altijd de meest waterdichte keuze.

Vakkundig
Bij Hek BV worden deze alarmsystemen vakkundig ingebouwd en dragen deze een SCM-keurmerk zodat u verzekerd bent van een goedgekeurd systeem dat aan alle belangrijke eisen voldoet. Er wordt gewerkt met de kwaliteitsbeveiligingsoplossingen van DEFA, die flexibele alarmsystemen leveren die geschikt zijn voor bijna elk model auto. Ook voor de inbouw van een voertuigvolgsysteem kunt u terecht bij Hek BV. Wanneer uw auto gestolen is, is deze hierdoor makkelijk te lokaliseren. Meer informatie? Loop eens binnen bij Hek BV aan het Lentfert 80 in Enschede. De medewerkers zijn u graag van dienst.

Logo en foto bij elkaar