Afbeelding
Foto:

Tiptoo: al 25 jaar verstand van schoenen

ENSCHEDE - Sinds Tiptoo schoenencentrum de deuren opende in 1993 zijn we een begrip in de regio. Aandacht en vakkundig advies staan hoog in ons vaandel.

Om het 25 jaar te kunnen volhouden is er meer nodig dan alleen 'leuke' schoenen. Een goed advies is het aller-belangrijkst. Helaas is nieuwe schoenen kopen niet voor iedereen een feestje. Brede voeten, smalle voeten of bijvoorbeeld een hoge wreef maakt schoenen kopen een uitdaging. Het uitzoeken van nieuwe schoenen begint bij Tiptoo met een voetmeting. Veel voetklachten zijn namelijk op te lossen door het dragen van de juiste schoenen. Onze verkoopadviseuses volgden een speciale opleiding om te adviseren bij verschillende voetklachten. Wij gaan tot het uiterste om voor u de juiste schoen te vinden, zodat u blij bent met uw mooie nieuwe schoenen en er lekker op loopt. Steunzolen helpen voetproblemen te verminderen. Wij hebben een grote keuze uit mooie en moderne schoenen die geschikt zijn voor uw eigen steunzool. Wij controleren vervolgens of de schoen goed past en of de steunzooltherapie op de juiste wijze ondersteunt. Uiteraard mag u de gekochte schoenen eerst thuis even uitproberen.

Voetspecialisten
Tiptoo werkt samen met voetspecialisten. Kom naar het gratis voetenspreekuur. Elke 1e en 3e donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur is er een podotherapeut in onze winkel aanwezig. Elke laatste woens- dagmiddag is er een (wandel)podoloog aanwezig van 14.30 tot 16.00 uur. Het zijn inloopspreekuren, dus u heeft geen afspraak nodig. Elke donderdagmiddag en vrijdagmorgen is er bij ons een gediplomeerd pedicure aanwezig, hiervoor kunt u beter wel een afspraak maken. Heeft u geen vervoer om naar onze winkel te komen? Dan hebben wij speciaal voor u een gratis haal- en brengservice, tijdens de spreekuren van de podotherapeut. U wordt thuis opgehaald en na een bezoek aan onze winkel -en een lekker kopje koffie- weer teruggebracht. Uiteraard zonder koopverplichting. Bel naar 053-4762734, of stuur een bericht naar info@tiptoo.nl en we plannen een afspraak voor u in.

Verwendagen
Op5 en 6 oktober organiseert Tiptoo de voet-verwen-dagen van 11.00 tot 16.00 uur. Zo kunt u op beide dagen advies krijgen van een podotherapeut, pedicure en op zaterdag een gratis vaatmeting voor elastische kousen. Kom langs aan de Wethouder Gerbertstraat 10 in Enschede. Kijk ook op: www.tiptoo.nl