Afbeelding
Foto:

Een schadevrij herfstseizoen met Autoschade Stoeten

ENSCHEDE - Het is weer herfst en dat gaat gepaard met onstuimige weersomstandigheden die uw auto een kwetsbaar doelwit voor schade maken. Enkele voorzorgsmaatregelen helpen u veilig op weg.

De herfst kan onrustig weer met zich meebrengen zoals regenbuien en herfststormen. Door het natte weer kunnen wegen glad worden en is extra alertheid van de bestuurder vereist. Deze zal er ook aan moeten wennen dat het weer eerder donker wordt en het zicht minder wordt. Wanneer het dan ook nog regent is het zeker oppassen geblazen.

Voorkomen is beter...
Om ongelukken te voorkomen, kunt u met het veranderende weer een aantal extra maatregelen nemen. Om het risico op slippen op een glad wegdek te voorkomen, is het verstandig om uw bandenspanning te controleren en uw zomerbanden op tijd te verwisselen voor winterbanden. Doordat het vroeger donker wordt, heeft u eerder te maken met een laagstaande zon die het zicht aanzienlijk kan beperken. In dit geval kunt u een zonnebril dragen zodat u niet wordt verblind en u kunt u uw autolichten aanzetten zodat medeweggebruikers u beter zien. Wanneer u ook last heeft van slecht zicht wanneer het donker is, kunt u een nachtbril overwegen. Zorg daarnaast dat uw autoruiten schoon en onbeslagen zijn om het zicht verder ten goede te laten komen. Mocht u onverhoopt toch autoschade hebben opgelopen dan staat het team van Autoschade Stoeten altijd voor u klaar om dit netjes te verhelpen. Zij handelen het complete schadeherstelproces af zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Echter, voorkomen is altijd beter dan genezen. Autoschade Stoeten wenst u dan ook een veilige herfst toe! Voor meer informatie kijkt u op autoschadestoeten.nl.