Afbeelding
Foto:

BMW X-Drive Event bij Broekhuis Oost Enschede

ENSCHEDE - Op 21 en 22 september organiseert Broekhuis Oost Enschede het BMW X-Drive Event. Tijdens het BMW X-Drive Event kunt u de gehele BMW X-range aan een vrijblijvende testrit onderwerpen. Alle X modellen staan deze dag voor u klaar om te testen.

Ook de nieuwe BMW X4 zal tijdens dit event in de showroom staan. Deze nieuwe X4 heeft een coupé-achtige belijning en maakt zijn dadendrang in één oogopslag duidelijk. De nieuwe BMW X4 combineert de robuustheid van een X model met de gebalde kracht van een sportauto. Kom langs tijdens het X-Drive Event en maak kennis met deze alleskunner.

Test ze!
Wat ons betreft is het X-Drive Event het perfecte moment om alle X modellen te testen. Past het sportieve coupé-achtige karakter van de BMW X4 goed bij u? Of past de stoere BMW X5 toch beter bij u? Tijdens het BMW X-Drive Event heeft u de kans om diverse BMW X modellen eens goed te testen en te kijken welk model het beste bij uw persoonlijke wensen past. Zien wij u 21 of 22 september tijdens het BMW X-Drive Event bij Broekhuis Oost Enschede? Broekhuis Oost BMW is gevestigd aan het Spaansland 10 in Enschede. Kijk voor meer informatie ook op www.broekhuis.nl/bmw