Afbeelding
Foto:

Heerlijk genieten van slagerij G.T.O.

BOEKELO - Het was een lange en mooie zomer, waar haast geen einde aan leek te komen. Menig Twentenaar genoot de afgelopen maanden al van het overheerlijke vlees van de slagerij van Gerrit ten Oever.

De eigen slagerij is onderdeel van G.T.O. Catering & Party Boerderij. In de slagerij worden alleen ambachtelijke producten verkocht, waarbij al het rundvlees van de eigen boerderij komt.

Rundvlees
In de slagerij is een breed assortiment van heerlijke vleesproducten te vinden. Natuurlijk de bekende ambachtelijke worsten en beleg, zoals de eigengemaakte (bak)leverworst, knakworsten, de droge metworst of natuurlijk de geliefde grillworst; een heerlijk én eerlijk lokaal product. En alles tegen redelijke prijzen; zo betaalt u 7 euro per kilo grillworst, of 2 euro per stuk voor de runderrookworst. Voor groter rundvlees zoals T-Bone of Rib-eye steak, kogelbiefstuk en entrecotes bent u ook aan het juiste adres.

Varkensspecialiteiten
Ook de liefhebber van varkensspecialiteiten komt aan zijn of haar trekken. Het gaat om ambachtelijk bereid vlees, afkomstig van eigen slacht. Natuurlijk is er ook een aantrekkelijke selectie gevogelte tegen nette prijzen. Kom langs en proef zelf het verschil; Gerrit ten Oever verrast u graag met de kwaliteit én gunstige prijs. Bezorgen kan ook bij minimale bestelling van 50 euro. Dit is dan gratis in een straal van 30 kilometer.

Catering
Wanneer u dit najaar nog een bedrijfsfeestje, familiebijeenkomst of andere gelegenheid wil laten verzorgen kan G.T.O. Catering naar wens een compleet pakket aanbieden; zoals uitgebreide buffetten met diverse soorten warm vlees uit eigen slagerij voor grote groepen, of gourmetpakketten voor de echte fijnproevers. Catering kan vanaf 25 personen, inclusief gratis brengen en halen. Alles naar wens, afgestemd op uw smaak en wensen. Wilt u het liefst al het werk uit handen geven? De G.T.O. Party Boerderij biedt een partyzaal met mogelijkheden voor uiteenlopende buffetten, borrel-arrangementen of zelfs 'Boer'n tappas'. Vraag naar de mogelijkheden. De slagerij is zes dagen per week geopend. Dinsdag tot en met zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur en zondags bij mooi weer van 10.00 tot 16.00 uur. Gevestigd aan de Beldershoekweg 100 in Boekelo. Kijk ook op: www.gtenoever.nl