Afbeelding
Foto:

Uw hond komt tot rust bij Hondensalon Jolanda

LOSSER - U ziet er zelf natuurlijk altijd graag tiptop uit. Dan voel je je lekker, zelfverzekerd en mooi. Dit gaat ook op voor uw trouwe viervoeter; zij komen helemaal tot rust in Hondensalon Jolanda.

Hondensalon Jolanda in Losser specialiseert in complete vachtverzorging voor uw huisdier. En tegen zeer redelijke prijzen. Een standaardbehandeling inclusief wassen en nagels knippen begint bij 25 euro voor een kleine hond. Voor een middelgrote hond begint dit bij 35 euro. Hebt u een grotere hond? De prijzen beginnen bij 45 euro. Verwarren passanten uw hond met een beer, qua het grote formaat?Ook uw lieve reus krijgt de behandeling die hij of zij verdient; richtprijs is dan ongeveer 60 euro.

Behandelingen
In overleg is er naast het wassen, knippen en nagels knippen ook nog meer mogelijk. Zo kan Jolanda ook de anaalklieren legen, tandsteen verwijderen, tanden poetsen en de hond ontvlooien. Kortom, een zeer complete behandeling waarbij zowel hond als baas van het eindresultaat zullen genieten.

Rustige omgeving
Wat Hondensalon Jolanda uniek maakt is de mooie landelijke ligging en de rustige behandeling. Zij zijn gevestigd aan de Enschedesestraat in Losser, met ingang aan de Kranenborgweg. Een mooie landelijke omgeving. Jolanda neemt in principe één hond per keer in behandeling; zo krijgt uw huisdier de volledige aandacht. Wanneer u als eigenaar meerdere honden brengt kunnen deze wel tegelijk een behandeling krijgen. Veel andere salons behandelen meerdere honden tegelijk, waardoor zij niet altijd de juiste aandacht krijgen én dit kan stressvol zijn voor uw huisdier.

Alleen op afspraak
Om uw hond de volledige aandacht te kunnen geven werkt Hondensalon Jolanda uitsluitend op afspraak. De wachttijd is maximaal twee weken. U kunt een afspraak maken door te bellen met 06-28 32 23 44 of per email; hondensalon-jolanda@live.nl. Kijk voor meer informatie over de behandelingen en prijzen ook op de website, www.hondensalon-jolanda.jimdo.com