Afbeelding
Foto:

Woonpaleis Twente is hét adres voor stijlvol en betaalbaar wonen

ENSCHEDE - Breaking news! Vanaf nu kun je bij Woonpaleis Twente ook online je meubelen en woonaccessoires bestellen via de webshop op www.woonpaleistwente.nl. En vanaf oktober zijn ze ook iedere zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Woonpaleis Twente is een CBW erkende woonwinkel met betaalbare kwaliteit meubelen in een showroom van ruim 2.500 vierkante meter. Zij zijn voornamelijk gespecialiseerd in zitmeubelen en zijn dealer van grote merken zoals UrbanSofa, Maxfurn en 't Anker. De collectie zitmeubelen bestaat uit banken, stoelen en fauteuils in verschillende leer- en stofsoorten.

Voor iedereen iets
Hou je van landelijk wonen? Dan kies je een bank van UrbanSofa met meer dan 130 stofsoorten en de keuze uit verschillende zitdieptes en vullingen. Voor een wat stoerder interieur ga je voor zitmeubelen van Maxfurn. Zij werken met grote voorraden en hebben prachtige kwaliteit Lamulux meubelen welke onderhouds- en krasvrij zijn. Maar voor een echte leren bank in verschillende leersoorten en stijlen kies je een bank van 't Anker. Kortom, keuze genoeg!

Meer online
Aangezien internet tegenwoordig niet meer is weg te denken hebben zij de informatieve website vernieuwd en gelijk omgezet in een webshop. Dus aankopen kunt u voortaan ook vanuit uw eigen huis doen. Bent u meer een liefhebber van lekker shoppen en vakkundig advies dan kunt u terecht in de grote showroom die is onderverdeeld in verschillende stijlkamers zodat de klant een combinatie kan maken van meubelen in de juiste stijl en kleur. Alles is uit voorraad leverbaar maar de gehele collectie is uiteraard ook te bestellen in andere kleuren, stoffen en opstellingen. Alle woonaccessoires zijn hoofdzakelijk van de firma Light&Living maar sinds kort verkopen zij ook de wel bekende spiegellijsten en schilderijen op glas en wandpanelen van MondiArt.

Goed advies
Buiten zitmeubelen om zijn er complete woonprogramma's verkrijgbaar waaronder de populaire boomstam eetkamertafel in verschillende maten en houtsoorten en met verschillende soorten onderstellen in hout of staal. Het is ook mogelijk om de collectie tafels van UrbanSofa collectie 2019 nu al te bestellen en deze nog dit jaar thuis te hebben staan. Om je droomhuis compleet te maken verkopen zij gezellige woonaccessoires om het geheel af te stylen zoals vloerkleden, kussens, plaids, huiden, verlichting en andere accessoires. Wil jij je huis restylen en kom je er niet uit? Vraag dan advies aan de slyliste in de winkel of nodig haar uit bij je thuis. Dit alles is geheel gratis evenals het bezorgen van uw meubelen. U kunt er gratis parkeren voor de deur met genoeg parkeerruimte.

Kom langs
Woonpaleis Twente is van maandag tot en met zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur en vanaf oktober ook op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Buiten deze tijden bent u ook op afspraak van harte welkom! Zij zijn te volgen via Facebook en Instagram of bezoek de website: www.woonpaleistwente.nl Voor info of andere vragen kunt u mailen naar info@woonpaleistwente.nl. Woonpaleis Twente is gevestigd aan de Lonnekerbrugstraat 100, 7547AK te Enschede.

Afbeelding