Afbeelding
Foto:

10 jaar I-KOOK Keukens Hengelo

HENGELO - Het getuigd van een gezonde dosis lef, passie voor en beleving bij de beste klantervaring ooit. Op 20 juli 2008, opende Jan Klinge zijn I-KOOK Keukens vestiging aan de Deurningerstraat 1 in Hengelo.

Inmiddels 10 jaar later, is I-KOOK Keukens Hengelo een gevestigde naam in de regio Twente, en wordt inmiddels ook veelvuldig gevonden door klanten van ver daarbuiten. De kracht van I-KOOK Keukens Hengelo ligt bij het onderscheidende vermogen van de keukencoaches - en de slogan "Ik wil een adviseur die luistert, niet iemand die me iets opdringt".

Vakmanschap
Door onze jaren lange ervaring, vakkennis, ongeremde enthousiasme- en creativiteit begeleiden wij, als echte keukencoaches, je op een transparante en persoonlijke wijze bij het ontwerp en de aanschaf van een nieuwe keuken. Van A tot Z willen wij jouw persoonlijke keukencoach en hét vaste aanspreekpunt zijn. Hoe mooi is dat. Ervaar het zelf!

Dankwoord
De afgelopen jaren hebben wij door onze specifieke aanpak van coaching dan ook vele klanten blij mogen maken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Bij deze willen wij dan ook onze klanten, zeg maar gerust nieuwe vrienden, bedanken voor het gestelde vertrouwen van de afgelopen 10 jaren. Bedankt!

De toekomst
De komende jaren willen we graag nog meer mensen coachen bij de aanschaf van een mooie keuken. Wij hopen dat jij er daar één van bent. Dus voel je welkom in onze winkel- of op onze website: www.i-kook.nl en vraag een van onze keukencoaches gerust om advies. Wij creëren binnen ieder budget de perfecte keuken!

Afspraak
Coachen kost tijd, dus het maken van een afspraak is gewenst. Bel: 074-2503730. Tot ziens bij I-KOOK Keukens Hengelo!