Afbeelding
Foto:

Tiende Oktoberfestival

HAAKSBERGEN - Het Oktoberfestival is inmiddels een begrip in Haaksbergen. Na negen jaar maakt de organisatie zich op voor de jubileumeditie op 5 en 6 oktober.

Dit jaar heeft het Oktoberfestival meer verscheidenheid dan ooit, want met een bedrijvenborrel en Oktoberfest op vrijdag en een feestavond met maar liefst drie verschillende tenten en stijlen op zaterdag, is er voor ieder wat wils.

Vrijdag
Het feestgespuis begint op vrijdag 5 oktober met een bedrijvenborrel van 17.00 tot 20.00 uur. Een all-inclusive aanbod, inclusief heerlijk buffet van Slagerij Broekhuis, kost €27,50. Betaal je €200 dan krijg je dit voor acht personen inclusief een tafel. Het aanslaan van het eerste vat zal op traditionele wijze geschieden en daarnaast kunnen diverse speciaalbieren worden geproefd. De bedrijvenborrel loopt over in het Oktoberfest, dat muzikaal wordt aangekleed door Feest DJ Ivar, Ruud Appelhof, Gert Valk en Otto Lagerfett. Lange tafels, pullen bier, gezelligheid en bratwurst ontbreken niet. Kom dus in je dirndl of lederhose!

Zaterdag
Op zaterdagavond 6 oktober is het de beurt aan Rob Toonen, Feest DJ Ivar, Feestnation en Dansado & de Feestneger, verdeeld over drie tenten; de Mainstage, De Skihut, en De 3e Helft. Confetti, muzikale lawines en stadionspeakers. Het beste van 10 jaar in één weekend! Tickets zijn online verkrijgbaar op oktober-festival.nl/tickets.