Afbeelding
Foto:

Alzheimer Café

ENSCHEDE - Het Alzheimer Café houdt geen extra bijeenkomst op Wereld Alzheimerdag maar combineert dit met het Alzheimer Café van 1 oktober.

Het wordt een bijzondere avond. We hebben Wim Wolbrink van de Nationale Vertelschool uitgenodigd. Hij vertelt al vele jaren aan allerlei publiek o.a. op festivals maar ook in zorginstellingen, ook is hij betrokken bij het project Zilvergrijs gesponnen verhalen. Het zijn leuke, spannende maar ook meeslepende verhalen waarin hij zijn publiek moeiteloos meeneemt en waar je geboeid naar kunt luisteren. Het thema van onze bijeenkomst is: De kunst van het vertellen. Wim Wolbrink neemt ons deze avond mee in (oude) verhalen over mensen die elkaar verzorgen. Daarnaast vertelt hij graag over de mooie momenten uit zijn leven en nodigt het publiek uit om hun ook mooie momenten met elkaar te delen.

Vragen
Zoals gebruikelijk in het Alzheimer Café is er voor bezoekers gelegenheid vragen te stellen en met lotgenoten in contact te komen, ook is er schriftelijke informatie over dementie aanwezig. Deelname aan het Alzheimer Café is gratis. Het Alzheimer Café is op maandag 1 oktober van 19.30 tot 21.00 uur, zaal open vanaf 19.00 uur. Dit is in Wijkcentrum De Roef aan de Pastoor Geertmanstraat 17.