Afbeelding
Foto:

Kwaliteit tegen fabrieksprijs bij Voordeeltafels.nl

ALMELO - Voordeeltafels.nl is gevestigd in Almelo met een nieuwe showroom van maar liefst 800 vierkante meter.

Zij beschikken over een eigen fabriek, waar alles wordt geschaafd, gezaagd, gelijmd, geschuurd, gekleurd en wordt gedroogd. Service op maat, met alleen tafels en salontafels van goede kwaliteit. Zo is Voordeeltafels.nl gespecialiseerd in Eiken, Suar, Grenen en Steigerhout. U bent aan het juiste adres voor een standaardmaat tafel of natuurlijk op maat gemaakt. Echte Twentse kwaliteit uit eigen fabrie, geleverd in de hele Benelux. Zij leveren zowel aan particuliere klanten als zakelijke klanten. Dankzij groot inkoopvoordeel profiteert u van zeer aantrekkelijke prijzen. Zo koopt u handgemaakte kwaliteit tegen een fabrieksprijs.

Passie
Het bedrijf maakt zowel houten als stalen meubels op maat tegen de beste prijzen. Het maken van unieke houten / stalen meubels is niet alleen hun vak maar ook hun passie!

Breed assortiment
Op zoek naar bijvoorbeeld een prachtige tafel, salontafel of een ander soort meubel? Bij Voordeeltafels.nl ben je aan het juiste adres. Bezoek de webshop of stel je eigen tafel samen in de handige maatwerk configurator. Heb je andere wensen, of heb je ergens een meubel gezien dat je graag wil laten maken? Maak een foto en neem contact op. U bent altijd welkom om langs te komen in de ruime showroom. En de koffie staat natuurlijk klaar!

Kom langs
Voordeeltafels.nl is gevestigd aan de Bornsestraat 31, 7607 KJ in Almelo. Kijk natuurlijk ook op de website voor meer informatie.

Afbeelding