Afbeelding
Foto:

Open dag manege Het Roessingh

ENSCHEDE - Op zaterdag 15 september houdt manege Het Roessingh haar jaarlijkse open dag. Een goed moment om kennis te maken met de manege en de paarden die daar gestald staan.

Vanaf 's ochtends 10 uur opent de manege haar deuren voor het publiek. Behalve het kennismaken met de paarden en pony's op de manege kunnen er uiteraard ook ritjes gemaakt worden onder begeleiding. Daarnaast kunnen jonge bezoekers zich laten schminken en worden er tal van spelletjes georganiseerd. Vanaf 15.00 uur gaat het buffet voor de paarden en pony's van start, altijd een feest om te zien.

Therapie
Manege het Roessingh is een bijzondere manege waar zowel rijders met als zonder beperking welkom zijn. Paardrijden kan worden ingezet om de lichamelijke conditie te verbeteren, of gewoon als hobby. Maar paarden kunnen ook een belangrijke rol spelen in een therapie. Daarom is er op manege Het Roessingh ruimte voor zowel recreatief lessen voor cursisten met en zonder beperkingen, individuele therapielessen en groepslessen. Voor rijders met een beperking is er professionele begeleiding die het mogelijk maken om verantwoord en veilig paard te rijden.

Open dag
Iedereen is op te open dag welkom om een kijkje te nemen op het manegeterrein en de sfeer te proeven!