Afbeelding
Foto:

Woongeluk zorgt voor het zonnetje én de schaduw in huis

HAAKSBERGEN - Het einde van het jaar is hét moment van behaaglijkheid. We brengen weer meer tijd binnen door en een warm en comfortabel interieur laat je echt genieten. Licht speelt hierbij een belangrijke rol. Goede binnenzonwering zorgt voor privacy, een goede lichtbalans en het helpt de temperatuur te reguleren.

Woongeluk in Haaksbergen is al vele jaren een betrouwbare specialist op het gebied van woningstoffering, buitenzonwering maar ook binnenzonwering zoals jaloezieën. De medewerkers helpen u graag om tot een passend advies te komen voor uw interieur. Of u nu gaat voor klassiek of de laatste moderne woontrends. In het woonatelier kunt u precies zien welke kleuren en materialen het beste bij uw stijl passen.

Binnenzonwering
Ook op het gebied van binnenzonwering is veel mogelijk. Dit begint natuurlijk bij de traditionele rolgordijnen in iedere gewenste kleurstelling. Of u nu gaat voor een meer lichtdoorlatende optie voor privacy of een donker materiaal voor echte verduistering. Wie graag flexibiliteit wil kiest voor duo-rolgordijnen, welke bestaan uit twee lagen transparante en niet-transparante banen, waardoor de mate van lichtinval zeer precies te regelen is.

Jaloezieën
Met een handomdraai kunt u precies de hoeveelheid licht en privacy regelen met jaloezieën. Ook hier geldt: er zijn veel variaties qua materiaal en kleur. Zo levert Luxaflex tegenwoordig de traditionele horizontale en verticale jaloezieën in veel moderne kleurstellingen. Is hout meer uw stijl? Merken zoals DIB Blinds bieden onder meer vintage hout en bamboe aan, veelal in diverse kleuropties. Zo is er voor ieder interieur een complimenteuze houtsoort én kleur te vinden.

Veel variatie
Ook op het gebied van plissé-gordijnen en dupligordijnen is veel keuze. Zo biedt het merk Bece dupli-gordijnen die uitstekend geschikt zijn voor bijzondere raamvormen zoals serres of ronde ramen.

Kortingsactie
Tot en met 30 september ontvangt u maar liefst 20 procent korting op alle vormen van binnenzonwering. Van Plissé tot jaloezieën, rolgordijnen tot lamellen. Kom dus eens langs bij Woongeluk Haaksbergen om u te laten adviseren. Woongeluk kan ook bij u thuis langs komen voor een gratis vrijblijvend advies en inmeten. Zij zijn gevestigd aan de Blankenburgerstraat 33. Kijk voor meer informatie ook op: www.alexroord.nl/woongeluk-haaksbergen.